söndag 22 december 2019

Informationskampanjen

Informationskampanj
och enkätundersökning
i Nacka Forum 19 dec 2019
Österbrogruppen; Jerker Söderlind, Oscar Freyre och Mikael Grahn som fick bra förstärkning från Ulrik Hejdenberg. Nacka Forum 2019-12-19


Torsdagen 19 december 2019 utförde vi en informationskampanj och enkätundersökning inne i Nacka Forum-gallerian. Vi ställde upp ett bord med vår utmärkta modell av Österbron, informationsblad samt våra visitkort på vår hemsida för att tillkalla uppmärksamhet hos Nacka- och Värmdöborna om vårt broförslag till Östlig förbindelse. Under de dryga 2,5 timmarna vi stod strömmade det hundratals nyfikna julhandlare som fick ta del av vårt broalternativ.

Över 70 av dessa personer skrev på vår enkät där man fick välja vilket av de tre alternativen man föredrog; bro, tunnel eller ingen förbindelse alls? En stor övervägande majoritet kryssade för ett broalternativ men många, särskilt de som inte hört talas om Österbron tidigare, ville fundera vidare och tog hem den dubbelsidiga info-bladen. Det mest intressanta var reaktionerna från de personer som inte alls kände till Östlig förbindelse och som impulsivt tyckte vårt förslag, efter att ha tagit del av fakta från de båda alternativen, var det naturligt sett mest givna och självklara! Att ha med alla transportslag i förbindelsen för halva tunnelbudgeten var den avgörande faktorn resonerade i princip samtliga personer som tog del av informationskampanjen. 
Några kryssade för både bro och tunnel och en person kryssade för bro och ingen förbindelse alls! 

Några bilder från eventet:


Till nästa enkät-event ska vi ha större och mer informativa affischer samt ändra på formuleringen i enkätfrågan till: Tycker du att vi skall ha en östlig förbindelse och i så fall om den ska vara en bro eller tunnel?
Vill ni stödja oss inför nästa enkät-event ekonomiskt finns vårt kontonummer under sidan "Vårt konto för finansieringsbidrag av Österbroprojektet" på höger spalt i denna blogg. Vi välkomnar stora som små bidrag!

Österbrogruppen tackar på förhand för detta och önskar även er alla broälskare en riktig God Jul!

2019-12-22
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar