Vårt konto för finansieringsbidrag av Österbroprojektet

Finansieringsbidrag för Österbroprojektet
Hjälp, det är val snart igen! 
Österbroprojektet går faktiskt vidare! Vi har fått en budgetkalkyl från konsultbolaget Theta Engineering och nu vill vi gå vidare med marknadsföringen av vårt omtyckta broförslag till Östlig förbindelse! 
Det är knappt ett och ett halvt år kvar till valet och vårt broalternativ måste synas mer i samhället. För att vi ska kunna etablera förslaget så att det når så många som möjligt behöver vi ekonomiska medel i form av Swishinbetalningar för detta. Vi har bland annat en kortfilm med drönarvideo och intervjuer på gång och som vi vill lansera i sociala media och nättidningar. Därför crowdfundar vi och vänder oss till er som vill bidra med en slant för att vi tillsammans skall kunna uppnå målet; att vår Österbro tas upp som ett giltigt alternativ till Östlig förbindelse.

Ni som vill bidra med donationer och crowdfunding med Swish och vill vara anonyma; skriv bara era förnamn, alternativ alias och summa så att vi får det som ett kvitto. Skriv det på kommentarsfältet på denna sida eller på Facebooksgruppen Österbrons vänner. Det går även att mejla oss två samtidigt på de e-postadresser som syns nedan.

Våra Swishnummer är: 0707473935  (Oscar Freyre) 
eller  0739414378 (Mikael Grahn)

oscar.freyre@yahoo.se
mikael.grahn@gmail.comÖsterbrogruppen tackar allra ödmjukast för ert bidrag!


Österbrogruppen
2021-04-16
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar