fredag 2 november 2018

Finansiering av projektet

Finansieringsbidrag till Österbroprojektet!

Som jag skrev i det förra inlägget så går projektet in i ett nytt skede och därmed behöver vi finansieringsbidrag från allmänheten, såväl privatpersoner, företag som organisationer för att kunna driva och utveckla Österbroprojektet!
Vi behöver pengar för att få till en trafikanalys och professionell kostnadskalkyl så vi har siffror på att detta alternativ är billigare och bättre än tunnelalternativen!

Vi har öppnat ett plusgirokonto för detta ändamål, Österbroprojektet. Plusgirokonto: 915057-4
Bidra med en donation eller bli månadsgivare!
Vi har också Swish: 0733949090

Vi på Österbrogruppen tar tacksamt emot alla bidrag vi kan få!


Österbrogruppen
2018-11-02




1 kommentar:

  1. Tillat meg å introdusere LE-MERIDIAN FINANSIERINGS TJENESTER. låneselskapet som gir meg et lån på 5 000 000,00 dollar. Når andre låninvestorer har neglisjert tilbudet mitt, men Le_Meridian Funding Service gir meg suksesslån. De er direkte i lånefinansiering og prosjekt når det gjelder investering. de tilbyr finansieringsløsninger til selskaper og enkeltpersoner som søker tilgang til kapitalmarkedsfond, de kan hjelpe deg med å finansiere prosjektet ditt eller utvide virksomheten din. E-postkontakt :::: lfdsloans@lemeridianfds.com Også lfdsloans@outlook.com eller Skriv på whatsappnummer på 1- (989-394-3740) Good Intend,

    SvaraRadera